Dating -

Hvorfor selvforbedring lykkes

Kategori: Direkte svar – Kolonne for ugen den 12. april 2004
For fjorten ar siden blev jeg skilt fra min anden kone, hendes idé. Jeg vil kalde hende Kay. Men jeg har aldrig mistet min karlighed til hende. Hun giftede sig igen og fik to born. Vi forblev altid venner, men min nye kone kunne ikke forholde sig til det, sa kontakten via enhver form var begranset.
Kay blev skilt igen for ca.

fire ar siden, og min kone er lige gaet bort for nylig. Kay sendte sin kondolence, og det har fort til et mode til en kop kaffe i den narmeste fremtid. Forst foler jeg skyldfolelse, fordi min kones dod ikke engang er en maned gammel, og mit hjerte svirrer for Kay. For det andet fortaller mit hjerte mig, at jeg kunne leve med Kay resten af mit liv, men mit intellekt fortaller mig, at jeg ville vare et fjols at opdrage de to born af den mand, hun forlod mig for.
Jeg foler, at hvis jeg nogensinde binder mig til Kay, vil jeg maske fortryde bornene, og vores forhold vil vare odelagt. Jeg foler ogsa, at hvis jeg ikke binder mig til Kay, vil jeg maske fortryde at miste den kvinde, som jeg aldrig holdt op med at elske.
Keith
Keith, en af vores venner er en fantastisk ridekvinde. For et par ar siden kobte hun en fantastisk smuk, gra Paso Fino hest(Lær mere om e asultfriendfinder).

https://www.youtube.com/watch?v=pCSgWJzEvrM
Denne hest havde Paso Fino’s karakteristiske gangart. Nar den gik langsomt fremad, slog hans hove mod jorden i en perfekt firetaktsrytme som en hurtig tromme rulning. Hun vidste, at han var blevet darligt behandlet og misbrugt af en rakke tidligere ejere.
Vores veninde sa potentialet i denne hest, men uanset hvor meget hun arbejdede med ham, kunne hun ikke fa ham til at udnytte dette potentiale. Hun oplevede endnu en ting. Dette var et farligt dyr. En mindre dygtig rytter kunne vare kommet alvorligt til skade. Til sidst matte hun indromme hestens fejl og lade den ga.
I din fantasi er der noget ved Kay, som gor det muligt for dig at benagte virkeligheden i hendes handlinger. Du bejlede til Kay, du var forlovet med Kay, du blev lovligt gift med Kay, og hun forlod dig for en anden mand. Du kalder maske hendes born for en anden mands born, men de er hendes born. De kom ud af hendes krop. Bornene er fuldstandig uskyldige.
Indtil du kan fa vendt dette i dit hoved, skal du overveje, om du overhovedet vil mode Kay. Udtrykket, der beskriver det, du gor, er fortrangning. Det betyder at overfore folelser fra det oprindelige objekt til en mere acceptabel erstatning. Den afsky, du foler for Kays born, er i virkeligheden den afsky og vrede, du foler over for Kay, fordi hun forlod dig.
Lag skylden der, hvor den horer hjemme. Den horer ikke til pa bornene, den horer til pa Kay. Kay passer pa Kay. Ligesom vores veninde med Paso Fino ma du indromme Kays fejl og lade hende ga().
Wayne & Tamara

(
https://www.telegraph.co.uk/online-dating/dating-tips/dating-advice-for-men/).

Posts from the same category:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Copyright 2022 | Theme By WPHobby. Proudly powered by WordPress